Bezoek de Compleo website
Snel contact
Besuchen Sie Compleo
Kontakt
Visite Compleo
Contact

Bobis

Hieronder vindt een overzicht van ons aanbod aan Bobis lijm- en lamineer-apparatuur

kunt u iets niet vinden?

b

Bobis BMA

 

De BMA is een tafel applicator voor het aanbrengen van diverse zelfklevende materialen op een vlakke ondergrond. Zelfklevend vinyl, applicatie tape of een beschermfolie aanbrengen met vouwen, kreukels en lucht-insluitingen is met de BMA verleden tijd. Bij veel bedrijven is de BMA deel van het business concept geworden en al niet meer weg te denken uit de operationele omgeving.

 

Productinformatie

 

Klik hier voor de productinformatie.

 

How-To Videos

 

Klik hier om de producten toegepast te zien worden.

 

Meer weten?

 

Vraag het ons!

 

b

Bobis BLA

 

De BLA is een tafel applicator voor het aanbrengen van diverse zelfklevende materialen op een vlakke ondergrond. Zelfklevend vinyl, applicatie tape of een beschermfolie aanbrengen met vouwen, kreukels en luchtinsluitingen is met de BLA verleden tijd. Bij veel bedrijven is de BLA deel van het business concept geworden en al niet meer weg te denken uit de operationele omgeving.

 

Productinformatie

 

Klik hier voor de productinformatie.

 

Meer weten?

 

Vraag het ons!

 

We helpen u graag!

Iets niet gevonden? We helpen u graag persoonlijk!

Over Maegis

Maegis is specialist in signmaterialen. Als leverancier van een brede reeks Europese kwaliteitsproducten kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden, zowel in de breedte als in de diepte.

Over Compleo

Compleo richt zich op finishing. Het omvangrijke aanbod loopt uiteen van machines, gereedschappen en hulpmiddelen om signmaterialen te verwerken tot presentatiesystemen.