Bezoek de Compleo website
Snel contact
Besuchen Sie Compleo
Kontakt
Visite Compleo
Contact

Etched glass folies.

Diverse soorten Etched glass folies.

Metamark Frosted

Algemeen Etched glass folies:

Maegis heeft een veelzijdigheid aan etched glass folies in hun assortiment. Kwaliteiten zowel voor de lange (polymeer) als korte (monomeer) termijn. Meerdere uitstralingen door verschil in lichtdoorlatendheid en sterk of minder sterk etched effect. Al onze etched folies zijn voorzien van hoogwaardige pe-backing en lijm op solvent basis, waardoor ideaal voor de natte verwerking. Ook zijn er verschillende kwaliteiten voorzien van lijm met luchtkanalen, welke de verwerking sterk vereenvoudigd. Naast het snijden van teksten en logo’s is het mogelijk onze etched folies te beprinten middels solvent, UV en latex inkten. Verkrijgbare breedtes zelfs tot 1520mm.

Samples aanvragen

Klik hier om samples aan te vragen van de verschillende etched glass folies.

We helpen u graag!

Iets niet gevonden? We helpen u graag persoonlijk!

Over Maegis

Maegis is specialist in signmaterialen. Als leverancier van een brede reeks Europese kwaliteitsproducten kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden, zowel in de breedte als in de diepte.

Over Compleo

Compleo richt zich op finishing. Het omvangrijke aanbod loopt uiteen van machines, gereedschappen en hulpmiddelen om signmaterialen te verwerken tot presentatiesystemen.