Bezoek de Compleo website
Snel contact
Besuchen Sie Compleo
Kontakt
Visite Compleo
Contact

One way vision

Printbare geperforeerde folie.

b

One way vision

One way vision ook wel gaatjesfolie of busfolie genoemd. Folie waarbij er zicht is van binnen naar buiten en waar aan de buitenkant een reclame-uiting is te zien. Deze folie hebben we in 2 verschillende kwaliteiten; polymeer en monomeer gekalanderd ofwel een voor de langer termijn (2 jaar) en een voor de korte termijn (1 jaar). Daar deze folie vaak wordt ingezet voor korte termijn toepassingen beschikken beide kwaliteit over een verwijderbare lijm tot 6 maanden. Beide folies beschikken over een speciale liner welke geschikt is voor solvent, latex en UV inkten. Een verder voordeel van de polymeer gekalanderde kwaliteit is dat de naast voor vlakke ondergronden ook voor licht gebogen ondergronden, zoals bijvoorbeeld autoruiten, geschikt is.

 

Sample aanvragen

Klik hier om een sample aan te vragen van dit product.

Verwerkingstips

Verwerkingstips voor het behalen van het juiste resultaat.

We helpen u graag!

Iets niet gevonden? We helpen u graag persoonlijk!

Over Maegis

Maegis is specialist in signmaterialen. Als leverancier van een brede reeks Europese kwaliteitsproducten kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden, zowel in de breedte als in de diepte.

Over Compleo

Compleo richt zich op finishing. Het omvangrijke aanbod loopt uiteen van machines, gereedschappen en hulpmiddelen om signmaterialen te verwerken tot presentatiesystemen.