Bezoek de Compleo website
Snel contact
Besuchen Sie Compleo
Kontakt
Visite Compleo
Contact

MAEGIS NEEMT SIGN TOP OVER

Maegis BV uit Enschede neemt per 30 juni aanstaande Sign Top BV uit Odijk over. Door de synergie tussen beide bedrijven versterkt Maegis als signtoeleverancier haar positie in de markt en is daarmee direct een van de grootste leveranciers in de Benelux.

Maegis biedt het voltallige personeel van Sign Top (20 werknemers) een dienstverband aan, waarmee het totale personeelsbestand bij Maegis verdubbelt tot ruim 40 medewerkers.

Uitbreiding producten en diensten
Voor de klanten van Sign Top verandert er in principe niets, stelt Maegis directeur-eigenaar Vincent Akkermans. “En wat er verandert is alleen maar positief voor onze afnemers. We gaan het serviceniveau van Sign Top minimaal evenaren en verder optimaliseren. Ze zullen tevens profiteren van de uitbreiding van onze producten en diensten.’

‘Door deze overname wordt ons portfolio sterk uitgebreid, waardoor we onze positie als totaalleverancier en one-stop-shopping point nog verder versterken. Dus ook onze eigen klanten kunnen we een breder aanbod presenteren. Tevens kunnen we ze vanaf nu nog meer aandacht geven omdat de rayons van onze accountmanagers kleiner worden. Het is een win-win situatie, niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten”, besluit Akkermans.

We helpen u graag!

Iets niet gevonden? We helpen u graag persoonlijk!

Over Maegis

Maegis is specialist in signmaterialen. Als leverancier van een brede reeks Europese kwaliteitsproducten kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden, zowel in de breedte als in de diepte.

Over Compleo

Compleo richt zich op finishing. Het omvangrijke aanbod loopt uiteen van machines, gereedschappen en hulpmiddelen om signmaterialen te verwerken tot presentatiesystemen.