Bezoek de Compleo website
Snel contact
Besuchen Sie Compleo
Kontakt
Visite Compleo
Contact

Op de eerste zomerse lentedag hebben we een succesvolle EasySIGN basistraining georganiseerd. 10 klanten hebben alle voordelen en tips and tricks leren kennen door Wilbert van EasySIGN.

Wilt u ook graag de EasySIGN training bij ons in Enschede komen volgen? Wees er dan snel bij, want voor volgende week woensdag 25 april hebben we nog 1 plekje vrij. De training begint om 9.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur. De kosten hiervan bedragen € 195,- per persoon (ex. BTW).

U hoeft niets mee te nemen. Wij zorgen voor een heerlijke lunch en dat er voor iedereen een laptop ter beschikking wordt gesteld waar EasySIGN op is geïnstalleerd. Interesse? Laat het ons weten via info@maegis.nl of via 053-460 90 50.

We helpen u graag!

Iets niet gevonden? We helpen u graag persoonlijk!

Over Maegis

Maegis is specialist in signmaterialen. Als leverancier van een brede reeks Europese kwaliteitsproducten kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden, zowel in de breedte als in de diepte.

Over Compleo

Compleo richt zich op finishing. Het omvangrijke aanbod loopt uiteen van machines, gereedschappen en hulpmiddelen om signmaterialen te verwerken tot presentatiesystemen.